3885. Na wstępie pragnę się odnieść do spotkania wyborczego Pana Burmistrza Marka Janiszewskiego zorganizowanego w dniu 12.11.2014 r. w budynku Środowiskowego Domu Samopomocy w Reszlu. Początek jak wszystkie na takich spotkaniach- tworzenie pięknej laurki w myśl porze
komentarzy: 1, ostatnia dodana 2014-11-13 23:43:41
3884. Nawiążę jeszcze do przemowy Pana Janiszewskiego na spotkaniu z wyborcami, w której napomknął o budynku po byłej szkole w Bezławkach, a w którym swego czasu mieściła się w jednej części świetlica, natomiast pozostała część wynajmowana była przez pana P
komentarzy: 1, ostatnia dodana 2014-11-14 10:45:19
3882. W dniu dzisiejszym gdy wróciłem z pracy, zajrzałem do skrzynki na listy był tam poradnik wyborczy 2014. Siadłem sobie i czytam opis jak wyglądają wybory, aż tu dochodzę do momentu gdzie napisano nie głosujcie na poszczególne komitety bo głosujesz na starostę i jeszcz
komentarzy: 7, ostatnia dodana 2014-11-14 20:38:14
3878. Na obecnego Burmistrza wszystkie pomyje, na byłego brak. Dziwna ta kampania na tej stronie Panie admin z komitetu wyborczego byłego Burmistrza. Ta strona byłaby wiarygodna, gdyby Pan admin nie brał udziału w wyborach.
komentarzy: 8, ostatnia dodana 2014-11-13 23:14:30
Szukasz Dotacji z Programu "Czyste Powietrze"? Pomożemy Ci !
Chcesz wymienić starego "kopciucha" na ekologiczne źródło ciepła, ocieplić dom, wymienić okna lub drzwi i zredukować rachunki za ogrzewanie? Program "Czyste Powietrze" to idealna okazja, by zyskać dofinansowanie na te działania!
Wiemy, że proces aplikacyjny może być skomplikowany i czasochłonny. Dlatego oferujemy kompleksowe wsparcie w pozyskaniu dotacji z programu "Czyste Powietrze" – od początku do końca!
Co oferujemy?
Bezpłatna weryfikacja uprawnień: Sprawdzimy, czy Twój dom spełnia kryteria programu i na jaką wysokość dotacji możesz liczyć.
Wsparcie w wyborze odpowiednich rozwiązań: Doradzimy, jakie źródło ciepła i termomodernizacja będą najlepsze dla Twojego domu, biorąc pod uwagę Twoje potrzeby i wysokość dotacji.
Kompleksowe przygotowanie wniosku: Zajmiemy się wypełnieniem wszystkich niezbędnych dokumentów, tak aby wniosek był poprawny i kompletny.
Pomoc w skompletowaniu załączników: Wskażemy, jakie dokumenty są potrzebne i pomożemy Ci je zebrać.
Monitorowanie statusu wniosku: Będziemy na bieżąco śledzić przebieg Twojej aplikacji i informować Cię o postępach.
Wsparcie po uzyskaniu dotacji: Pomożemy w rozliczeniu inwestycji i dopełnieniu formalności po otrzymaniu środków.
Dlaczego warto nam zaufać?
Jesteśmy doświadczonym zespołem, który z sukcesem pomógł już wielu osobom w pozyskaniu środków z programu "Czyste Powietrze". Znamy wszystkie zasady i procedury, co gwarantuje sprawny przebieg procesu i maksymalizację Twojej szansy na uzyskanie dofinansowania.
Nie trać czasu na samodzielne zmagania z biurokracją! Skup się na planowaniu swojej inwestycji, a my zajmiemy się resztą.
Skontaktuj się z nami już dziś i dowiedz się, jak łatwo możesz zyskać środki na termomodernizację i ekologiczne ogrzewanie!
*Zadzwoń: +48 888 968 472
*Napisz: l.kuszczak@pg-term.pl
*Odwiedź naszą stronę: https://pgtermo.pl/
Leszek Kuszczak, tel. 888 968472
Oferta pracy - nauczyciel psycholog
Wiecej informacji na bip.sp3.reszel.pl
SP Reszel, tel. 897550037
Zamieszczanie ogłoszeń jest bezpłatne.
W dniach 26-28 maja 2025 roku w niemieckim Legden odbyło się spotkanie przygotowawcze przed planowaną wymianą młodzieży pomiędzy Zespołem Szkolno - Przedszkolnym w Reszlu, a Paulus van Husen Schule w Legden. W wydarzeniu wzięło udział pięć nauczycielek oraz dyrektor szkoły z Reszla, którzy wspólnie z niemieckimi partnerami omówili szczegóły nadchodzącej współpracy.
wiecej...Reklama