Niezdecydowana 07-09-2016 godz 18:09
Witam Ostatnio widziałam ogłoszenie że poszukują do pracy w alkoholach w Reszlu Możecie mi coś na ich temat napisać jakie mają zarobki jak się tam pracuje itd ? Bo nie wiem czy składać tam dokumenty czy nie Pozdrawiam
1.
Co tu pisać? Widać jak często u Nich zmieniają się pracownice... Ja osobiście z P.Gosia-podkładka szefowej nie wytrzymalabym ani chwili, ale to moje zdanie. Pozdrawiam.
Ktosik 2016-09-07 18:19:53
2.
Ja pracowałam i jest tam bardzo miła atmosfera... Zwłaszcza jak jest taki skład co to teraz. A Gosia jest miłą i ciepłą osobą :) A z resztą co tu mówić jeśli ktoś się pyta osób trzecich o zdanie to powodzenia... :p jasne że ktoś będzie miał inne zdania o sklepach. A i jeszcze jedno ludzie myślą tylko jedno, że jak się odchodzi to jest źle a nie pomyślą o tym, iż ktoś musi odejść z powodów rodzinnych, zdrowotnych itp... Dziękuję i pozdrawiam Alkohole :D
lili23 2016-09-09 12:46:13
3.
Gosia jest miła i ciepła osoba dla lizaj du.... :) Tez tam pracowalem.
Men 2016-09-09 15:46:02
4.
Ja pracowalam tam cztery lata pierwsze dwa lata byly gorsze i wiedza to osoby ktore wtedy tam pracowaly. Potem bylo lepiej. Pani Ania czyli szefowa jest super. A z Gosia do tej pory mam dobry kontakt i dobrze wspominam wsspolna prace.a z pracy zrezygnowalam tylko dlatego ze dostalam propozycje pracy gdzie moglam wiecej czasu spedzac w domu.
monia 2016-09-09 20:45:44
5.
Ja powiem tak - świetnie się tam pracuje. Nauki na początek jest trochę, ale zwłaszcza P. Irena ma cierpliwość do swierzaków. :) Niestety podpisuje się pod opinią na temat P. Gosi.... Żeby nie względy rodzinne dalej bym tam pracowała i byłoby super chociaz z Gosia bym się klocila.... :)
malina 2016-09-10 11:29:38
6.
w alkoholach jest rotacja to i owszem ale nie jest tam az tak zle . Goska ma charakterek ale tez potrafi byc dobra kolezanka z pracy . Irenka ma dobre podejscie , a inne dziewczyny zmieniaja sie bop albo maja inna prace albo zmienia sie ich status prywatny jednak to nie powinno byc wyznacznikiem zatrudnienia . a ze dziewczyny sa czasami opryskliwe no to zasluga klientow rownie nie milych .
reszeleanski 2016-10-17 22:09:42
7.
Ktosik. Popieram Twoje słowa. Tam nie da się wytrzymać.
Iwona 2017-05-21 02:10:28
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama