wróć do tematów forum

orkiestra

Komentarz

Pomponiara 14-04-2013 godz 14:49

Witam. Co myślą Państwo o stworzeniu orkiestry dętej? Mamy wiele uroczystości by ta orkiestra mogła się prezentować,dni Reszla,wygrane mecze Orląt,Boże Ciało,Pasterka,Wielkanoc,Reszelska Noc Artystyczna i wiele wiele innych. Można napisać projekt by pozyskać środki z Unii na takie przedsięwzięcie. Nasza reszelska młodzież mogłaby pokazać coś co robili by wspólnie. Piękne stroje dla dziewczynek i chłopców. Co o tym myślicie?

1.

Myśl przednia warta realizacji. Uczestnictwo młodzieży w orkiestrze to o tyle mniej na ulicy a przy tym fajna zabawa, rozrywka i korzyść. Jedynie zastanawia mnie ograniczeni9e do młodzieży a dlaczego nie dla każdego. Mam 52 lata i swego czasu przez kilka lat grałem w orkiestrze. Nie wykluczone , że znowu podjął bym wyzwanie. Znam też osoby z mojego rocznika i młodsze co też grały w orkiestrze na rożnych instrumentach. Dobrze by było aby ten temat nie umarł jak wiele innych inicjatyw

reszelak 2013-04-15 11:26:30

2.

To organizujcie się i grajcie.

2013-04-15 13:13:24

3.

Zbierzcie ekipę z instrumentami i grajcie. Aby otrzymać jakiekolwiek wsparcie ze strony władz, to nie liczyłabym na wiele. Władza zajmuje się "oszczędnościami" i utrzymaniem posadki dla wice. Może ew. jako stowarzyszenie?

qwed 2013-04-17 12:00:29

4.

Proszę nieeeeeeee, orkiestra? Ludzie może choć troszkę zacznijmy się cywilizować? Nie uwsteczniać! Nieróbcie z tej mieściny większej wiochy niĽli jest. Orkiestra? Co to za utopijny pomysł? Pierdziszewo Wielkie i Biedaszki Małe mogą mieć orkiestrę na dożynki i inne wiejskie spędy o matko i córko na Boga odchodĽcie od tych prowincjonalnych ograniczonych zapatrywań i utopijnych zapędów...komuna skończyła się 24 lata temu.

Kasia 2013-04-19 05:46:44

5.

Ale Reszel to nic innego jak te Pierdziszewo czy nie obrażając Biedaszki więc o co ten krzyk ? Na naszą METROPOLIĘ to świety nie pomoże. Ale jak ktoś ma zapał to mu tylko przyklasnąć !

maloh 2013-04-19 17:32:15

Komentarz

wróć do tematów forum

Zobacz prawdziwe show – Sprawdź pokazy iluzji

Pokazy iluzji od zawsze fascynowały publiczność. Niemniej jednak współczesna sztuka iluzji to znacznie więcej niż szybka zabawa czy krótkotrwałe zainteresowanie widza. Dobrze przygotowane widowisko angażuje zarówno oczy, wyobraźnię, jak i emocje uczestników. W odróżnieniu od wielu standardowych form rozrywki, iluzja przenosi publiczność w świat, w którym granice między rzeczywistością a fantazją zacierają się niemal niezauważalnie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego, jak pokazy iluzji mogą wyglądać, sprawdź przygotowany przez nas artykuł. Znajdziesz tam wiele wartościowych informacji.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble