Polecam 01-04-2017 godz 12:49
Słyszeliście, że naszej małej ojczyźnIe, już w tym miesiącu mają zostać wycofane prawa miejskie? Podobno na zlecenie GUS wykonano badanie, które potwierdza, że umarło u nas oraz wyjechało z Reszla w zeszłym roku najwięcej ludzi w całym województwie :(
1.
Oby to nie była prawda bo inaczej to będzie to początek końca. Prawda, że wyjechało pełno młodych. Nie ma tu pracy, a jak jest to na "czarno" za psi grosz. Jak mają za te śmieszne grosze założyć rodzinę? Kupić mieszkanie lub wybudować dom? Sam nie mam pracy...
Mati 2017-04-05 20:09:05
2.
Zapomnialem dopisac:) Rema szuka pracownikow na stanowisko slusarz, spawacz, lakiernik. Ja skonczylem technikum informatyczne podanie do nich zlozylem i mi na maila odpisali ze szukaja wlasnie w/w pracownikow z doswiadczeniem i wyksztalceniem w/w. Cos mi sie zdaje ze nie znajda tak szybko. Mogliby mnie wziac na przyuczenie no ale jak maja takie wymagania..
Mati 2017-04-05 20:12:21
3.
ja wyjechałam 5 lat temu. z płaczem i rozdartym sercem. pracę znalazłam. kupiłam mieszkanie. ale rozdarte serce zostało. gdybym w Reszlu znalazła dobrą pracę za godne pieniądze wróciła bym. i pracę na umowę.
elisia 2017-04-16 15:21:49
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama