Mieszkaniec 03-01-2020 godz 14:13
Witam co do segregacji odpadów komunalnych to chyba radni mają cos nie tak. A jak tak niech postawią dla każdej rodziny pojemniki, bo jeden będzie segregować a dziesiąty nie. Jak były wybory na radnych to ulica nie można było przejść, bo mieliby być za ludźmi i dla ludzi służyć. I tak nasze społeczeństwo żyje biednie. Kochani radni sobię nie żałują, choć wciąż nie ma kasy sobie nie żałują.
1.
A kto mi da te zabawne worki? Się wkurze to wypiernicze te kabany spod domu a śmieci będę w piecu palił. Pozdrawiam. I dziękuję dla wpk, za to że kominy nie były czyszczone od jakichś 3 lat. Reszel to martwe miasto. Jedynie co którzy Wyjazd robią za granicę i kupują mieszkanie żyją jak ludzie. My to dla was gorzej jak zwierzęta. Ludziom żałujecie. Wolicie rakowcow dokarmiac którzy i tak umra za jakiś czas i psy w pudwagach. A takie Michały umierają z wychlodzenia. Walić takie społeczeństwo. Nie macie za krzty humarnitalnosci. Prawo ponad prawem.
Karma 2020-01-03 18:03:27
2.
Nie nazywaj kogosrakowcem bo ciebie ta choroba nie dopadła nie źycze ale myśl co piszesz obrazach chorych ludzi człowieku
2020-01-03 18:50:44
5.
Gówno wiesz i gówno jesz. Pokazać Ci zdjęcia rtg swoje. Typie ja znam 20 latków co chorują na raka. Jeżdżą na chemie na promieniowanie. Codziennie w Olsztynie są na ulicy wojska Polskiego. A jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj. Idź lepiej o marzenie spekuluj Januszu.
Rakowiec 2020-01-06 13:37:33
6.
Hej mądry człowieku tj Rakowcu pomysł co piszesz jak już to na cheminteresie lub naświetlanie i ja nie Janusz pomysł co piszesz
2020-01-07 12:09:51
7.
Na chemioterapie mądry człowieku
2020-01-07 13:23:46
Szukasz samochodu, który spełni Twoje oczekiwania, będzie niezawodny i w dobrej cenie? Rynek samochodów używanych w Jeleniej Górze oferuje szeroki wachlarz możliwości dla każdego kierowcy. Niezależnie od tego, czy interesują Cię eleganckie samochody osobowe, czy praktyczne auta rodzinne, warto wiedzieć, na co zwrócić uwagę podczas poszukiwań.
wiecej...Reklama