wróć do tematów forum

Brak wody...bezpańskie psy biegające po ulicach...bezrobocie...

Komentarz

Marwel 19-04-2017 godz 23:32

...jak się czyta to forum można odnieść wrażenie że to wioska zabita dechami i skoro GUS przeprowadzając ankietę wskazuje że należałoby odebrać dla tej mieściny prawa miejskie być może należałoby tak uczynić, zapewne wkrótce tak się stanie. Kilka lat temu wyjechałem z Reszla i od tamtej pory nawet go nie odwiedzam. Bród, smród i ubóstwo...radzę też każdemu myślącemu znaleźć swoje miejsce w innym rejonie Polski i nie mówić głośno że pochodzi się z tej mieścinki.

1.

...ale jesteś BIEDĄ UMYSŁOWĄ...brak słów...jak ci się tu nie podoba to po co wchodzisz na te forum? Wiadomość z 1 kwietnia traktujesz jako prawdę objawioną...gratuluję bystrości umysłu!!!

ja 2017-04-22 20:47:38

2.

Moja bystrość umysłu pozwala mi obecnie na życie w dostatku w wielkim, pięknym mieście podczas gdy ty w dalszym ciągu klepiesz biedę w mazurskiej wiosce zarabiając miesięcznie 1500 zł ot i cała objawiona prawda. Pozdrowienia dla tych którzy opuścili ten zapomniany przez Boga padół na ziemi.

Marwel 2017-04-24 19:59:41

3.

Marzenia młodego gimbusa ,który myśli,że prowokuje.

RESZELANKA 2017-04-24 21:00:35

4.

Jak można nadać sobie nick "reszelanka" może lepiej "wiejska baba"

Dorka 2017-04-24 21:50:54

5.

Do Marwel Ale żeś rozdrażnił wiejskie pospólstwo bu ha ha ha ja również niebawem opuszczam tę wioskę i tak jak napisałeś tu zostają same niedorajdy życiowe. Poza tym ludzie tu są paskudni i mają wiejską mentalność.

2017-04-24 22:05:42

6.

Aleś się rozpisał pod różnymi nickami.

RESZELANKA 2017-04-25 14:03:13

7.

...pamiętaj CYMBALE Reszel leży na Warmii...

ja 2017-04-27 08:04:31

8.

jeżeli McDonalds i KFC są najwyższą miarą dobrobytu, kultury, wysokiego poziomu i marzeń przeciętnego Reszelanina to gratuluję. W Stanach Zjednoczonych to przecież podłe żarcie dla najuboższych, a u nas to szczyt dobrobytu. Ludzie opamiętajcie się !!!!!!

halina 2017-04-27 20:23:48

9.

Tylko że do Stanów Zjednoczonych to nam daleko..i to dużo,także akurat tego to niema co porównywać.-)

A 2017-04-27 21:01:10

10.

A niby reszel ma leżeć gdzie? Na Madagaskarze cymbale? Ponadto leżeć to możesz ty na bruku pod reszelskimi alkoholami świata. Jeśli już to "jest położony lub zlokalizowany". Ponad to a co to niby jest warmia? Dolina krzemowa? Synonim dobrobytu? Warmia czy mazury to i to jest polską B...jak nie D...C...jak nie Z

ja 2017-04-27 22:32:31

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble