wróć do tematów forum

Biedronka

Komentarz

Mieszkanka 25-01-2020 godz 17:11

Drodzy Mieszkańcy, jak tam nastroje w ostatni dzień pracy Biedronki? Zapasy na miesiąc poczynione?

1.

Jo. Tera to niwiadomo gdzie zakupy robić . Co to bedzie? Jak no Stefan traktorem nie może wjechać ino przez most bo za cinzki a mnie samej daleko palcowizna. do polo nie bedemy kupować bo mięso nie świeże i przeterminowane. Ogólnie to bida Tera bede i o . To wina PiS je bo kiedys byli czasy a tera to o. Tylko niedziela nieczynne i picset wódka plus. Ale mojej córce dały to dobrze . Ma 5 dzieci to ino ma 2000 i rodzinne i alymenty co to jej chłop nie płaci ale zyjo razem . Ino ona pracować nie musi i o . Czeba umic życie ułatwiać a nie biedrynke zamykac. A po co to te drzewa wycielista z tego rynka? Ja wam powiem dlaczego . Bo PiS tak chciał .amen

Grażyna z Robaw 2020-01-25 17:28:15

2.

Hahaha Biedrynka xD jojooo kolejki duze bedooo wszedzie , a jak tu do korsz do niedrynki jechoć jak auta ni ma bo paliwo drogie, pis obiecuje a gooowno robii ino benzyna w gore

Euzalia 2020-01-27 12:35:24

3.

Jo jo . Ja pamientom jak ten Ce PE en stol na słowiańskiej . Wszystkie my miały blisko do niego no i potem faktycznie się bliska nazywała . Tera przez to biedrynke i PiS ino śladu nie mo . A tamten jeden co to ma stacje to wodę leje bo u zienca passat nie ciągnie pod górkę . Przez te Pisy to kurstaka zamknęły i eldzka . Anulka ledwo zupie bo Tera młode to do hipermarkietów jado. A pracy nie mo. Tamta też co to ma apartamenty to się buduje . Jak by jej mało było a w kościele nie widać , nawet w niedzielę .

Jadzia 2020-01-27 19:07:53

4.

Jak zwykle jakiś cymbał chrzani głodne kawałki ,Biedrpnka to nie koniec świata a miesiąc minie szybko i taki wypierdek jak ty ukrywający się pod tym nikiem jest obślizłym i miernym typkiem.

Halina 2020-01-28 21:00:35

5.

Podobno po biedronce ma być market mrówka ktoś słyszał?

ciekawy 2020-01-29 14:34:07

6.

Ja słyszałem że ma być Lidl . Pewne źródło

Jadzia 2020-01-29 17:16:22

Komentarz

wróć do tematów forum

Najlepsze samochody używane w Jeleniej Górze - Toyota Nowakowski

Szukasz samochodu, który spełni Twoje oczekiwania, będzie niezawodny i w dobrej cenie? Rynek samochodów używanych w Jeleniej Górze oferuje szeroki wachlarz możliwości dla każdego kierowcy. Niezależnie od tego, czy interesują Cię eleganckie samochody osobowe, czy praktyczne auta rodzinne, warto wiedzieć, na co zwrócić uwagę podczas poszukiwań.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble