wróć do tematów forum

Biedronka

Komentarz

reszelak 18-10-2016 godz 18:02

Ochrona tego sklepu traktuje klienta ,jak złodzieja.Strach robić zakupy,nigdy nie wiadomo co ochroniarz po m-cu znajdzie na monitoringu przy niedokładnym przeglądaniu.Brak profesjonalizmu .Za niesłuszne zatrzymanie,wstyd i oczernienie przy innych klientach .Powiedzenie słowa przepraszam na zapleczu.-to nie to! Wstyd ,zażenowanie przy wszystkich!.Reszel to małe miasto wszyscy myślą,że ja jestem złodziejem.

1.

A kto tam jest ochroniarzem?

kuna 2016-10-20 00:01:31

2.

"Kroją" ludzie kórych nawet byś niepodejrzewała, np. emerytowana gwiazda reszelskiego grona pedagogicznego ze swoją małżonką znaną również obsłudze CH Pelcowizna. Ja ze swojej strony nie narzekam. Często wchodzę z plecakiem, który wkładam do koszyka i nikt nigdy się nie przesapał. więc jak dla mnie ochrona profeska. Poza tym dziewczyny bardzo żwawe. Niektóre nawet nawet z p. Kierownik na czele. Pzdr.

luty 2016-10-21 08:08:41

3.

och.... mój Reszel kochany, rodzinne miasto. Pełne zazdrości, nienawiści do dobrobytu sąsiada, konspiracji i obgadywania. Wygrać tam w totka to tak jak by samemu sobie stryczek zawiesić na szyi. Wrócę tu na pewno ale tylko jak będę na tyle dojrzała aby dostosować się do innych i krakać jak one.Siedzieć na oknie od rana, podglądać dobrobyt sąsiada, chodzić do kościoła i patrzeć kto też chodzi a kto nie, a co najważniejsze, oceniać życie innych i komentować z innymi Reszelakami, bo toć ba! jestem Reszelakiem z krwi i kości, wrócę jak tylko dojrzeję żeby nim być!

pirania 2016-10-21 23:42:00

4.

przypilnować ochrone bo mi podejrzana i napewno kradnie

cebulka 2016-10-23 10:14:31

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble